خراسان رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درسی دانش‌آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کدام ورزش افسردگی را از بین می‌برد؟

  • کد خبر: ۱۷۸۰۳۳
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۳
کدام ورزش افسردگی را از بین می‌برد؟
در یک تحقیق افراد به همه فعالیت‌های ورزشی علاقه بیشتری یافتند؛ در نتیجه روحیه بهتری ایجاد شد و احساس بی‌ارزشی کاهش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از سایکولوژی، نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که بلند کردن وزنه و تمرینات قدرتی به کاهش افسردگی کمک می‌کند.

تمرینات قدرتی می‌تواند به‌طور قابل توجهی علائم افراد را حتی برای افرادی که افسردگی متوسط دارند و کسانی که اغلب تمرین ورزشی نمی‌کنند بهبود بخشد.

در واقع، این مطالعه نتیجه گرفت که تمرینات قدرتی، از جمله وزنه‌برداری، به ویژه برای افرادی که علائم افسردگی شدیدتری دارند، موثر است. همچنین اهمیتی نداشت که افراد ورزشکار بودند یا خیر و هیچ ارتباطی بین داشتن عضلات بیشتر و احساس بهتر وجود نداشت؛ نکته اصلی فقط انجام تمرین بود.

پس از تمرینات قدرتی یا وزنه‌برداری، افراد به همه فعالیت‌ها علاقه بیشتری پیدا می‌کردند، خلق و خوی بهتری داشتند و باعث کاهش احساس بی‌ارزشی آنان می‌شد.

مطالعات نمی‌توانند به ما بگویند که چرا تمرینات قدرتی در این مورد مفید هستند، اما ممکن است به این دلیل باشد که جریان خون به مغز را افزایش می‌دهند.

نتایج تحقیقات قبلی نیز بیان کردند که وزنه‌برداری علائم اضطراب را کاهش می‌دهد.

برت گوردون، محقق ارشد این تحقیق گفت: جالب توجه این است که پیشرفت‌های بزرگ‌تری در میان بزرگسالان مبتلا به علائم افسردگی که نشان‌دهنده افسردگی خفیف تا متوسط است در مقایسه با بزرگسالان بدون چنین مواردی مشاهده شد که نشان می‌دهد این روش ممکن است به‌ویژه برای کسانی که علائم افسردگی بیشتری دارند موثر باشد.

نتیجه‌گیری از بررسی ۳۳ مطالعه جداگانه شامل ۱۸۷۷ نفر به دست آمده است که این مطالعات شامل افراد افسرده و سالم بود.

نتایج نشان داد که فرقی نمی‌کند افراد پنج بار در هفته یا فقط دو بار در هفته به باشگاه می‌روند یا چند بار تمرینات را تکرار می‌کنند، فواید تقریبا یکسان است. تنها چیزی که واقعا مهم است، حضور در باشگاه و تکمیل تمرین خواهد بود.

محققان نتیجه گرفتند که تمرینات ورزشی مقاومتی به‌طور قابل توجهی علائم افسردگی را در بین بزرگسالان بدون توجه به وضعیت سلامتی، حجم کلی تمرینات ورزشی مقاومتی توصیه شده یا بهبود قابل توجهی در قدرت کاهش داد.

تمرینات با وزنه فواید مشابهی برای سلامت روان دارند که با تمرینات هوازی، مانند دویدن انجام می‌شود. این کاملا جدا از مزایای فیزیولوژیکی آن مانند افزایش استحکام استخوان و جلوگیری از سایر بیماری‌های مزمن است.

محققان توصیه می‌کنند که حداقل دو بار در هفته ورزش کنید و حدود ۱۰ تکرار از ۱۰ تمرین مختلف مقاومتی را انجام دهید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->